Reviews

Wat anderen zeggen..

From an absolute Beginner in Dutch to B1+ level in short time

I started with Peter in October 2019 as an absolute beginner in Dutch. In a short time, I manage though his way of teaching and his techniques to reach A2 level in less than 4 months. Learning Dutch in Taaltafel is full of fun, the atmosphere is cosy and there is always fresh coffee 😊.

Mr Peter pays attention to each student and he is willing to go with you as fast as your progress. Unlike other Language schools where each course is predetermined within a timeframe, Taaltafel students can jump into the next level if their progress is ahead of their current level.

Aside from that, Peter and Ilsa are amazing people and they are friends for life

Khaled

B1-B2 Cursiste

TaalTafels is uitstekend! Ik heb eerder geprobeerd om Nederlands te leren, maar bij TaalTafels was het de eerste keer dat ik het echt leuk vond. Ik heb de B1-B2 en B2-C1 lessen gevolgd en ben ermee erg blij, niet alleen met de “leerstijl” maar ook de gezelligheid van de school (en de medecursisten).

Elsa

Bedankt ....

Bedankt Peter en Ilse voor individuele ondersteuning bij het leren van de Nederlandse taal. Altijd gezellig en een gastvrije sfeer. Dit is de beste opleiding en ik ben blij dat ik deze heb gevolgd.

Zhanna

leer van de besten

De beste Nederlandse taal school. Ik beveel deze school van harte aan. Dit is geen reclameslogan, het is waar van het eerste tot het laatste woord. Uw tijd en geld zullen niet worden verspild

Elena

Cursiste van A2 naar bijna B2 niveau

Top Nederlands taal school! Dynamische lessen, uitstekende methode, geweldige leraar en de beste koffie! Ik ben erg tevreden met hoe snel mijn Nederlands verbeterde! Bedankt Peter en Ilse!

Patricia

Heb je even?
Beoordeel ons 😊