Reviews

Wat andere studenten zeggen...

From an absolute Beginner in Dutch to B1+ level in short time

I started with Peter in October 2019 as an absolute beginner in Dutch. In a short time, I manage though his way of teaching and his techniques to reach A2 level in less than 4 months. Learning Dutch in Taaltafel is full of fun, the atmosphere is cosy and there is always fresh coffee 😊.

Mr Peter pays attention to each student and he is willing to go with you as fast as your progress. Unlike other Language schools where each course is predetermined within a timeframe, Taaltafel students can jump into the next level if their progress is ahead of their current level.

Aside from that, Peter and Ilsa are amazing people and they are friends for life

Khaled

B1-B2 Cursiste

TaalTafels is uitstekend! Ik heb eerder geprobeerd om Nederlands te leren, maar bij TaalTafels was het de eerste keer dat ik het echt leuk vond. Ik heb de B1-B2 en B2-C1 lessen gevolgd en ben ermee erg blij, niet alleen met de “leerstijl” maar ook de gezelligheid van de school (en de medecursisten).

Elsa

Bedankt ....

Bedankt Peter en Ilse voor individuele ondersteuning bij het leren van de Nederlandse taal. Altijd gezellig en een gastvrije sfeer. Dit is de beste opleiding en ik ben blij dat ik deze heb gevolgd.

Zhanna

leer van de besten

De beste Nederlandse taal school. Ik beveel deze school van harte aan. Dit is geen reclameslogan, het is waar van het eerste tot het laatste woord. Uw tijd en geld zullen niet worden verspild

Elena

Cursiste van A2 naar bijna B2 niveau

Top Nederlands taal school! Dynamische lessen, uitstekende methode, geweldige leraar en de beste koffie! Ik ben erg tevreden met hoe snel mijn Nederlands verbeterde! Bedankt Peter en Ilse!

Patricia

Language Specialist

I’ve studied in many language schools in The Hague, but what makes TaalTafels stand out is the Dutch language specialist who is familiar with the right pedagogical methods and language acquisition challenges.

Anwer

Oud – leerling

Mijn naam is Mohamed, ik ben 23 jaar oud en ik studeer tegenwoordig Psychologie aan de Erasmus School of Social and Behavioural Sciences in Rotterdam. Hiervoor heb ik ook een jaar Bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management gestudeerd. Zo ver ben ik niet zomaar gekomen. Dit heb ik aan veel mensen te danken. Meester Wortelboer, of hoe ik hem tegenwoordig liever noem, Peter, is een van deze mensen. Hij heeft me een taal geleerd, een die veel deuren voor mij heeft geopend. Dat deed hij in 2013, toen ik net in Nederland was beland. Zelf ben ik in Spanje opgegroeid en op mijn 16de naar Nederland verhuisd, samen met mijn ouders en zusjes. De lessen van Peter waren niet gewoon. Hij weet hoe hij een relatie met zijn leerlingen moet opbouwen, hoe hij ze moet motiveren en op welke wijze hij elk van zijn leerlingen moet behandelen. Ik ben bijvoorbeeld iemand die dingen graag zelf doet en daar bood Peter mij de ruimte voor, wel altijd lettend op dat ik de goede kant op ging. Wat ook een pluspunt was voor mij was, is dat Peter Spaans spreekt. Nu, 6 jaar later zie ik hem als een goede vriend en als iemand wie ik altijd om hulp kan vragen. Hij is voor mij een speciale persoon, hij heeft iets wat anderen niet hebben, namelijk de gave om mensen dingen te leren en om ze te sturen tot het halen van het beste uit zichzelf.

Mohamed

Oud – leerling

Ik, Chelbia, ben naar Nederland gekomen in 2012 en na een jaartje les om Nederlands te leren in 3 havo beland, waar ik lessen te krijgen van meneer Wortelboer, ja ik noem hem nog steeds zo!! Ik heb van school nooit gehouden hoewel ik wel mijn vwo-diploma zonder vertraging heb gehaald en nu een tweede jaar bedrijfskunde student met een 7 gemiddeld voor mijn eerste jaar. Echter, wanneer ik lessen van meneer Wortelboer had ging ik met plezier ernaartoe, ik had er zin in omdat ik wist dat ik veel van zou leren, en de lessen zelf waren nooit saai, juist uitdagend en je moest altijd lachen, het leren van een nieuwe taal was voor mij dus het leukste wat mij is overgekomen in die tijd.

Wortelboer heeft altijd in ons gelooft en wist potentie uit mij en mijn klasgenoten te halen als niemand anders, niet

voor niks, het is nog steeds onze lievelingsdocent dat we altijd met een lach zullen herinneren. Ga vooral zo door meneer Wortelboer!

Chelbia

Cursiste in de groep B2 – op weg naar C1​

Sinds enkele maanden neem ik lessen bij TaalTafels waarmee ik tevreden ben. Peter Wortelboer is een deskundige en gemotiveerde docent, die veel tijd heeft gestoken in het zoeken van de beste manier om de les te geven, waarbij er rekening wordt gehouden met de individuele wensen van de cursisten. Ook is de combinatie van lessen en thuisopdrachten fijn. Als je geïntereseerd bent om je Nederlands verder te ontwikkelen is TaalTafels zeker een aanrader.

Galyna

Heb je een momentje? Beoordeel ons! 😊