Het Team

TaalTafels bestaat uit een klein team van hoog gekwalificeerde, ervaren docenten die met veel enthousiasme en gedrevenheid aan het werk zijn om cursisten Nederlands te leren.

Peter1

Peter Wortelboer

Docent Nederlands en docent NT2

Peter is oprichter en directeur van TaalTafels. Peter heeft heel zijn leven al voor groepen gestaan, eerst op sociaal maatschappelijk vlak, dan als gedragstrainer binnen organisaties en vervolgens als docent Nederlands en NT2. Peter heeft lesgegeven op alle niveaus van A0 tot C1 aan alle doelgroepen zowel jongeren als volwassenen. Nederlands voor anderstaligen op hoog niveau is zijn passie en de mensen uit alle verschillende landen en culturen zitten in zijn hart.

frank1

Frank Stolk

Docent NT2

Frank is van huis uit docent lichamelijke opvoeding eerste graads. Hij werkt al jaren met veel liefde in het middelbaar onderwijs en heeft de overstap gemaakt naar het NT2 vak.
Frank werkt bij het Johan de Witt College op de schakelklassen en geeft les aan buitenlandse kinderen van 12 tot 18 jaar die net in Nederland zijn. Voor TaalTafels draait hij met veel energie en plezier de groepen A0 – A2 waar hij in gespecialiseerd is.

 

Pien foto

Pien Dros

Docente NT2 en logopediste

Pien is logopediste en heeft lang in de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt. Ze werd gevraagd om NT2 lessen te geven omdat dit haar op het lijf geschreven zou zijn en dat klopt! Ze werkt nu al jaren met veel plezier als NT2-docente en is met haar achtergrond als logopediste gespecialiseerd in uitspraak en verstaanbaarheid. Pien heeft onder andere gewerkt bij Sagenn en Up2Learn en heeft ervaring opgedaan met alle niveaus van A0 tot C1. Ze werkt nu als freelancer o.a. voor de Vrije Universiteit van Amsterdam (VU-NT2) en voor TaalTafels.

Marty-vertrouwen

Marty Smit

DOCENTE FRANS EN NT2 IN OPLEIDING

Marty is medeoprichtster, directeur en begeleider op De Vrije Ruimte, school voor natuurlijk leren voor leerlingen voor basis- en middelbare school. Dit doet ze inmiddels 15 jaar. Daarvoor werkte ze ruim 10 jaar als bevoegd docente Frans in het reguliere voortgezet onderwijs. Naast haar levenswerk op De Vrije Ruimte is Marty in augustus 2022 gestart met de éénjarige opleiding NT2-docent. Marty loopt stage en werkt als freelancer bij TaalTafels op woensdag en donderdag.

IMG_4144

Ilse Wortelboer

Back office

Ilse is organisatieadviseur bij de Rijksoverheid. Naast haar baan doet ze de backoffice van TaalTafels. Ze zorgt dat administratie voldoet aan de eisen van DUO en Blik op Werk. Daarnaast zet ze met veel plezier haar ervaring en netwerk in om cursisten te begeleiden waar mogelijk.

foto angelique

Angélique Strobbe

Back office

Angelique werkt al jaren in de kledingbranche en is een perfecte gastvrouw. Sinds kort is ze omgeschoold tot receptioniste en administratief medewerker. Naast haar baan in Zeeuws-Vlaanderen, doet ze voor TaalTafels elke maand de facturering, de cursistenadministratie en de contracten.

Huisstijl & Website
Gadisha Snip

Graphic designer & Web designer

cursisten taaldiner dec19 (1)

Our volunteers

Chelbia, Dominique, Dorine, GerJo, Jeroen, Lars, Magdalena, Mohamed, Marion, Seriena, Susanne, Tessa and Timo

TaalTafels helpt cursisten verder dan alleen het Nederlands leren.
We organiseren taaldiners en helpen cursisten bij het vinden van werk door ons netwerk in te zetten!

Ook kunnen we je koppelen aan taalmaatjes en weten we de weg naar het taalhuis, gratis taallessen, taalcafé’s of andere activiteiten.

cursisten taaldiner dec19 (1)

Our volunteers

Chelbia, Dominique, Dorine, GerJo, Jeroen, Lars, Magdalena, Mohamed, Marion, Seriena, Susanne, Tessa and Timo